Page content

Beurstrend indicator

“Wilt u ook een mooi rendement per maand maken?

Ontdek dan mijn betrouwbare AEX Beurstrend-Indicator”

Er kan slechts één reden zijn waarom u met beleggen risico’s neemt met uw geld. En dat is om rendement te behalen.
Met ‘gewoon’ beleggen wordt dat doel vaak uit het oog verloren. Er wordt geen winst genomen en -nog veel erger- er wordt teveel verlies geaccepteerd.

“…Er is geen bank of financieel adviseur die u ooit vertelt dat het goed mogelijk is om vrijwel iedere maand geld te verdienen met beleggen. Toch is dat wel de waarheid. Een paar honderd euro voor extra maandelijkse koopkracht, of een volledig inkomen en dus financiële vrijheid…“

Als het zo goed mogelijk is… Waarom doet iedereen dit dan niet?

Waarom zijn er nog steeds zoveel beleggers die er niet in slagen om maandelijks een mooi rendement neer te zetten op de beurs? Ik heb ervaren dat het antwoord uit meerdere aspecten bestaat namelijk:

 • Een gebrek aan kennis
 • Een gebrek aan ervaring
 • Een gebrek aan een strategie
 • Een gebrek aan persoonlijke begeleiding
 • Een gebrek aan kunnen handelen zonder emotie
 • Een gebrek aan een goede, stimulerende omgeving

Hoe kunt u meer rendement gaan maken?

Mijn naam is Yannick de Potter. Ik heb in het verleden veel geld verloren met beleggen. Ik belegde vaak op gevoel en liet mij leiden door analisten en zogenaamde deskundigen. Omdat ik merkte dat dit niet werkte ben ik op zoek gegaan naar een methode die wel werkt! Want ik wilde tot de 20% winnaars behoren en niet tot de 80% beleggers die geld verliest op de beurs. Na verschillende abonnementen geprobeerd te hebben kwam ik op Twitter belegger Hugo Viergever tegen. Hugo is zelf trader en leeft sinds een aantal jaar van de beurs. Zijn wens? Zijn kennis, ervaring en strategie te delen in een cursus voor mensen met hetzelfde verlangen: te leven van de beurs…

Tot nu toe was de methode en strategie van Hugo slecht toegangkelijk voor en select gezelschap. Maar het moment is nu aangebroken dat deze methode ook voor u beschikbaar is!

Ik ben ervan overtuigd dat de onze methode veel mensen gaat helpen om tot wel 50% rendement per jaar te halen met een beperkt risico. Wilt u daarbij horen? Het Beursrichting Team staat voor u klaar.

Waar heeft u behoefte aan:

 • Een betrouwbare methode
 • Duidelijke in- en uitstap signalen
 • Uw emoties de baas kunnen zijn

Wat wij bieden:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Een Community van winnaars
 • Financiële educatie
 • Masterclasses en training
 • Ontdek winstgevende optiestrategieën

Krijg toegang tot:

 • Dagelijkse standen van de Sentiment-indicator
 • Datums van de verwachte toppen en bodems
 • Wekelijkse Video-updates
 • Gratis Webinars over verschillende beursonderwerpen

direct-downloaden

Mijn methode geeft u de in en uitstap signalen op een presenteerblaadje

Ik heb een methode ontwikkeld die aangeeft wanneer u een positie kunt innemen en ook wanneer het moment gekomen is dat u deze positie weer kunt sluiten. En Winst te nemen.

Hoe simpel kan het zijn…

Duidelijk, kort en bondig, en vooral niet ingewikkeld. Voila, ik presenteer u mijn “rood-groen AEX sentiment-indicator” De kracht van deze methode zit hem in de combinatie van de cyclusanalyse met de Sentiment-Indicator. De cyclusanalyse geeft de draaipunten op de beurs ruim van te voren aan. Wij weten dus wanneer we een volgende top of bodem kunnen verwachten op de beurs. Maar deze waardevolle informatie was nog niet helemaal waterdicht. Zo kan de verwachte top of bodem enkele dagen eerder of later komen. Hier komt de Sentiment-Indicator om de hoek kijken. Deze indicator is door ons zelf ontwikkeld en dus uniek! U zult deze dan ook nergens anders op het internet tegenkomen. Zoals de naam al verklapt geeft deze indicator het sentiment aan op de beurs. De Indicator kan groen, wit of rood kleuren. Bij een groene kleur is het sentiment positief en is het onwaarschijnlijk dat de beurs een daling laat zien. Bij een rode kleur werkt het vanzelfsprekend andersom en is het onwaarschijnlijk dat er een stijging volgt. Wanneer er een top wordt verwacht kan de Sentiment-Indicator bevestigen of deze top geplaatst is of niet. Want wanneer de indicator een rode stand krijgt is dit een betrouwbaar signaal dat de top inderdaad geplaatst is en dat er een verdere daling ingezet kan worden. Dit is het moment om dan ook met een positie in te stappen om te kunnen profiteren van de aanstaande daling of stijging. Zolang de indicator gekleurd blijft kunt u met vertrouwen in uw positie blijven zitten. Het is immers onwaarschijnlijk dat de beurs de andere kant op zal gaan. Pas als de indicator wit wordt is dit het uitstap signaal om de positie te verkopen en uw winst te tellen. U ontvangt dus ruim op tijd het betrouwbare signaal om in te stappen zodat u geen bewegingen meer hoeft te missen.

Pak gegarandeerd 50 AEX punten per jaar!

Omdat wij zo overtuigd zijn van onze methode durven wij zelfs de garantie af te geven dat wanneer u onze methode gaat gebruiken u gegarandeerd 50 AEX punten per jaar gaat pakken. En u mag ons hier ook aan houden. Want mocht dit niet lukken dan verlengen wij kosteloos uw abonnement net zo lang totdat u de punten wel binnen heeft!

direct-toegang1

Speciale Bonus!

Krijg 50% korting op de Beursrichting masterclass wanneer u nu lid wordt! Het doel van deze masterclass is om u op termijn op eigen kracht dezelfde winsten te laten behalen als ik nu doe. Tijdens deze trainingsdag leg ik u tot op detail mijn optiestrategieën uit zodat u deze zelf kunt toepassen in de praktijk. Na de masterclass volgt er een traject van intensieve begeleiding en ondersteuning ahv verschillende webinars waarbij de posities en resultaten besproken zullen worden.

100% geld terug garantie

garantieHet Beursrichting team vindt het belangrijk alleen tevreden klanten in ons Leden Programma te hebben. Binnen onze Beursrichting Community zijn we erg gehecht aan de goede, positieve sfeer onder enthousiaste beleggers.

Bij je aanschaf van de AEX Sentiment-Indicator ontvang je een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen.

Niet tevreden over je aankoop? Dan kun je ons gewoon een mailtje sturen. Wij maken de aankoop dan ongedaan, no hard feelings!

direct-toegang1

Comment Section

1 reactie op “Beurstrend indicator


Door mollemans op 12 juli 2015

Geachte heer/mevrouw,

Ik handel niet op de Aex maar de Dax,heeft u ook alleen signalen voor de Dax?

Ik doe aan Daytrading op de Dax, hoeveel signalen krijg je per dag?

Zou het systeem graag willen testen op de Dax,met Daytraden.

Hoor graag van u.

Erik Mollemans

Plaats een reactie


*